Blog

 1. Culorile anului 2017 în design interior

  Culorile anului 2017 în design interior

  Culorile anului 2017 în design interior sunt tonurile asociate naturii, de la verde crud la albastru denim, de la violet la griuri pastelate. Anul acesta cu siguranță vor fi la modă combinații cât mai naturale de verde și albastru care merg foarte bine cu mobila din lemn sau texturile din lemn și, de asemenea, tonuri de griuri luminoase și ușor colorate pentru ambiente neutre, care să inspire ordine și spațiu mai amplu. 

  Înainte de a relata care sunt trendurile în materie de culori e nev

  ...
  Citeste mai departe »
 2. Cum să alegi gresia și faianța pentru camera de baie

  Cum să alegi gresia și faianța pentru camera de baie

  La cumpărarea gresiei și faianței pentru camera de baie este important să luăm în calcul următorii factori de bază: calitatea plăcilor ceramice, mărimea camerei de baie, designul întregii locuințe. 

  De ce anume acești 3 factori? Deoarece de ei depinde rezultatul final și anume o baie cu un aspect estetic ireproșabil, funcțională și care să arate bine pentru următorii 10-20 de ani fără a-și pierde din frumusețea sa. 

  Să analizăm fiecare aspect în parte pentru a înțelege mai bine l

  ...
  Citeste mai departe »
 3. Top 3 întrebări frecvente despre gresie și faianță!

  Top 3 întrebări frecvente despre gresie și faianță!

  Suntem ferm convinși că un client informat este un client protejat, anume din acest motiv am decis să oferim răspunsuri la top 3 întrebări frecvente pe care le primim din partea clienților noștri. Mai jos veți găsi  întrebările și răspunsurile care vă vor ajuta să faceți o alegere corectă atunci când veți fi în căutarea gresiei și faianței de calitate pentru locuința Dvs. 

  1. Care este diferența de calitate și preț dintre gresia și faianța fabricată în Italia, Spania, Po

  ...
  Citeste mai departe »
 4. 4 motive de ce să folosești gresia și faianța în renovarea apartamentului

  4 motive de ce să folosești gresia și faianța în renovarea apartamentului

  Fiecare din noi își dorește o locuință confortabilă. Iar atunci când suntem la etapa de reparație, renovare a apartamentului sau casei suntem puși în fața multor alegeri și anume: ce tipuri de materiale de finisare, decorare să folosim astfel încât să avem o locuință confortabilă, frumoasă, practică la un preț rezonabil. 

  Oricare nu ar fi opțiunea fiecărui, în acest articol voi enumera 4 motive imbatabile de ce să folosești gresia și faianța în amenajarea unei locuințe. 

  ...
  Citeste mai departe »