Termeni și Condiții

Termeni si conditii website

Website-ul www.ceramall.ro (denumit in continuare “website”) este proprietatea S.C. CERAMALL S.RL. (denumita in continuare “CERAMALL”), cu sediul social in Bucuresti bulevardul Timisoara 80 B sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/5169/2015, CUI RO34435638.

Website-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati, infomatii despre magazinele, evenimentele, actiunile comerciale si serviciile oferite de “CERAMALL”, pe teritoriul Romaniei. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a serviciilor, magazinelor, actiunilor comerciale si evenimentelor oferite de “CERAMALL”, prin accesarea/utilizarea acestuia. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continutul si utilizarea website-ului

CERAMALL”, defineste prin “continut” toate informatiile cuprinse in site sub forma de software, fisiere audio sau video, imagini statice, text, date, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB programe si orice alte date.

Continutul website-ului este proprietatea “CERAMALL”,iar acesta poate fi vandut, difuzat, preluat sau revandut numai cu acordul scris al “CERAMALL”. Continutul website-ului este protejat de legislatia privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul “CERAMALL” a oricaror elemente din continutul site-ului atrage raspunderea civila si/sau penala a utilizatorului, conform legilor in vigoare din Romania.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de text, mesaj, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica/ juridica, alta decat “CERAMALL” se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, iar “CERAMALL” nu este in niciun fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestora.

In cazul trimiterii sau afisarii unor documente sau materiale, utilizatorul confera “CERAMALL” dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit si irevocabil de a folosi, adapta, modifica, produce, traduce, publica, dar si dreptul de a prezenta aceste continuturi. Utilizatorul raspunde pentru toate documentele sau materialele pe care le afiseaza pe website, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestora, sa nu se cauzeze prejudicii niciunei persoane fizice/juridice.

Utilizatorilor site-ului nostru le este interzis sa foloseasca atat website-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, publicarii, descarcarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut nu este legal, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, tulbura viata privata a altor persoane, contine texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri in masa sau orice alta forma de spam, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice(de exemplu: este amenintator, abuziv, defaimator, ofensator, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant) “CERAMALL” isi rezerva dreptul de a adauga noi reguli si restrictii sau de a modifica, in orice moment in continutul site-ului. “CERAMALL” nu isi asuma raspunderea pentru:

 • intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului; modificarea, intreruperea sau suspendarea website-ului, in tot sau in parte; modificarea sau stergerea materialelor publicate pe website.

CERAMALL” isi rezerva dreptul de a actualiza sau modifica orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara o informare prealabila.

Inregistrarea pe website si utilizarea/accesarea site-ului www.ceramall.ro

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website-ul nostru in cazurile in care este necesara completarea unui formular de inscriere, obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole, crearea unui cont etc. - utilizatorii sunt obligati sa furnizeze doar date adevarate, complete si exacte asa cum este indicat si in formularul de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, complete si exacte.

Utilizatorilor le este interzis sa furnizeze o adresa falsa de e-mail sau sa transmita, in mod nelegitim, mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

In situatia accesarii neautorizate a contului sau a nerespectarii de catre terti si utilizatori a modului legal de utilizare a website-ului, “CERAMALL” nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele de orice natura care pot aparea.

Pentru orice furnizari de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, incomplete sau inexacte, aceste conditii sunt aplicabile si in cazul participarii/inregistrarii utilizatorilor la campaniile promotionale/actiunile comerciale organizate si prezentate in cadrul website-ului de catre “CERAMALL” sau partenerii acestuia. Utilizarea website-ului www.ceramall.ro de catre utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora. Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la “CERAMALL” pe adresa de email: [email protected].

CERAMALL” nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest website. Raspunderea pentru aceste website-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Prin accesarea/utilizarea website-ului www.ceramall.ro, toti utilizatorii/vizitatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu urmatoarele:

 • website-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si sunt protejate in conformitate cu legislatia ce priveste dreptul de proprietate intelectuala, industriala etc.

 • orice continut din cadrul campaniilor publicitare, al comunicarilor sau orice alte informatii publicate pe site sunt protejate in conformitate cu dreptul de proprietate intelectuala, industriala etc.

 • sa nu modifice, vanda, distribuie, cedeze, utilizeze, imprumute sau sa creeze materiale derivate bazate pe serviciile, programele, materialele utilizate in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, pe website, de “CERAMALL”.

Anularea/limitarea dreptului de accesare/utilizare a website-ului

CERAMALL” isi rezerva dreptul sa intrerupa furnizarea website-ului (partial sau integral), oricand, fara obligativitatea notificarii prealabile sau informarii.

CERAMALL” isi rezerva dreptul de a sterge/anula, in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui utilizator la contul sau si/sau la site (fara sa aiba insa caracter limitativ daca constata incalcarea de catre utilizatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in cazul aparitiei oricaror probleme de natura tehnica, securitate etc.).

CERAMALL” poate restrictiona dreptul utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este nelegal, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri in masa sau orice alta forma de spam, este amenintator, abuziv, vulgar, obscen, defaimator, ofensator afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura etnica sau rasiala, ori este intimidant.

Termeni si Conditii Specifici Produselor Facute la Comanda.

Termeni si conditii specifice modului de personalizare, înainte de a initia cumpararea produselor personalizate cu elemente stabilite unilateral de Dvs.Utilizatorii declara ca înteleg întregul continut si sunt de acord cu faptul ca accesul si folosirea acestui site si a modului de personalizare sunt subiectul unor termeni si conditii specifici enuntati în continuare si al altor legi aplicabile conform legislatiei în vigoare in Romania.

Va informam ca puteti efectua o comanda (trimite comanda) pe site-ul nostru, doar prin exprimarea explicita a acordului la prezentii termini si conditii, acord care se realizeaza prin bifarea casutei aferente, pozitionata lânga butonul “Trimite comanda”. Doar procedand in acest fel se poate finaliza acest contract la distanta si implicit se poate plasa comanda în vederea realizarii acestui act de comert, vânzare/cumparare.

Prin actionarea butonului indicat însotit de bifarea casutei, utilizatorul/cumparatorul întelege ca are un angajament ferm de a executa plata în totalitate a valorii comenzii plasate. Utilizatorul/cumparatorul întelege ca produsele personalizate, produse realizate conform specificatiilor clientului sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate. Utilizatorul/cumparatorul întelege ca plata poate fi efectuata în 2 modalitati de plata:

 • prin transfer bancar (prin Ordin de plata la banca sau prin internet banking).

 • plata online cu card. 

Utilizatorul/cumparatorul întelege ca anularea comenzii poate fi facuta în maxim 12 ore de la plasarea acesteia. Utilizatorul/cumparatorul întelege ca daca anuleaza comanda mai târziu de 12 ore de la plasarea acesteia, suma platita pentru plasarea comenzii se constituie în despagubire relativ la pierderile suferite de “CERAMALL” prin procesarea comenzii. Utilizatorul/cumparatorul este de acord sa renunte de bunavoie la orice pretentie de returnare a sumei platite.

Pentru detalii despre starea comenzilor plasate, ne puteti contacta de asemenea prin telefon +40 (372) 533 333 sau e-mail: [email protected].

CERAMALL” îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui site, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de folosire, cu respectarea legislatiei în vigoare, fapt pentru care va rugam sa vizitati aceasta sectiune pentru a periodic verifica termenii si conditiile pe care ati acceptat sa le respectati prin bifarea casutei dedicate înainte a apasa butonul Trimite Comanda.

În sensul ordonantei de urgenta 34/2014, urmatoarele expresii si termeni se definesc dupa cum urmeaza: consumator/client/vizitator/cumparator de pe site-ul “CERAMALL”

 • orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare;

 • profesionist/vânzator/furnizor - persoana juridica, privata, care actioneaza în cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale în legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr. 34/2014.

 • produs/articol - orice bun corporal mobil produse realizate conform specificatiilor clientului sau personalizate în mod clar - orice produse care nu sunt prefabricate, ele fiind realizate pe baza optiunilor individuale sau ale deciziei clientului;

 • contract de vânzare - orice contract în temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât si servicii;

 • contract de prestari de servicii - orice contract, altul decât un contract de vânzare, în temeiul caruia profesionistul presteaza sau se angajeaza sa presteze un serviciu consumatorului, iar acesta plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestuia;

 • contract la distanta - orice contract încheiat între profesionist si consumator în cadrul unui sistem de vânzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pâna la si inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

 • suport durabil - orice instrument care permite consumatorului sau profesionistului sa stocheze informatii care îi sunt adresate personal, într-un mod accesibil pentru referinte ulterioare pentru o perioada de timp adecvata, în vederea informarii, si care permite reproducerea neschimbata a informatiilor stocate. Email-ul este considerat un suport durabil, continutul informational aflat în corpul unui e-mail pastrându-se nealterat în serverele dedicate si în calculatoarele utilizate pentru respectiva corespondenta.
  Stocarea -pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

 • date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale etc;

 • prelucrarea datelor cu caracter personal- orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Ștergerea sau distrugerea se poate face la solicitarea expresa a unui client, pentru orice situatie, exceptie situatiilor impuse de lege, când aceste date au fost utilizate în mod expres pentru finalizarea contract prin întocmirea facturii fiscale, a chitantei fiscale si a documentelor de transport în vederea livrarii comenzii;

 • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice. Acesta este pastrat în conditii criptate, asigurându-se o securitate a datelor împotriva unor accesari si utilizari neautorizate.
  operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

 • tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizata, operatorul ori persoana împuternicita sau persoanele care sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei împuternicite sunt autorizate sa prelucreze date;

 • destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia îi sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date în cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari (ex. Politie, procuratura, criminalistica, judecatorie etc);

 • date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

 • date de tip “business contact” -date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, în aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra în categoria datelor cu caracter personal;

 • date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;

Licenta de utilizare

CERAMALL” va acorda o licenta limitata pentru accesarea/vizitarea site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea noastra. Aceasta licenta nu include:

- revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe site; - download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator; - utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

CERAMALL” acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina de home a site-ului, atâta vreme cât acest link nu descrie “CERAMALL” sau un partener / afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a marcii “CERAMALL” fara acordul nostru scris prealabil.

Comunicari

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei, note sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât continutul acestora este legal, si nu este amenintator, obscene, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, “CERAMALL” sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi,  care nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailing-uri de masa sau orice alta forma de spam.

Copyright (drepturi de autor si drepturi conexe)

Întregul continut de pe acest website (care include, dar nu se limiteaza la): texte, grafice, fotografii, produse, coduri, idei, poze, video, sunete sunt proprietatea “CERAMALL” (denumita în continuare compania), cu urmatoarele date de identificare:sediul social in Bucuresti bulevardul Timisoara 80 B sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/5169/2015, CUI RO34435638.

Compania nu garanteaza ca website-ul si continutul acestuia nu contine erori sau ca întregul continut este 100% corect si valid. Clientii nostri au dreptul de a copia si printa continutul website-ului sau portiuni din acesta pentru unicul scop de a plasa o comanda în cadrul companiei noastre. Este interzisa preluarea continutului de pe acest website în scopuri comerciale.

CERAMALL” nu îsi asuma raspunderea privind drepturile de autor si drepturile conexe pentru niciun element grafic, logo, texte, imagini sau orice alte elemente si concepte creative încarcate pe site de catre Consumator/Client/Cumparator/Vizitator, în modulul de personalizare prin încarcarea pe website a elementelor enumerate mai sus, Clientul îsi asuma si declara pe propria raspundere ca detine drepturile de autor sau permisiunea scrisa a proprietarului de a folosi elementele vizuale respective si poarta întreaga responsabilitate legala care deriva din aceasta declaratie, în temeiul prevederilor art. 15 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificarile si completarile ulterioare privind declaratia pe propria raspundere, întelegând ca declaratiile inexacte se pedepsesc conform legii.

CERAMALL” nu este si nu va fi responsabil sub nicio forma de eventualele litigii ce pot aparea în urma nerespectarii Legii 8/1996 modificata si completata prin Legea 53/2015 cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe.

Marci inregistrate

Toate brand-urile, marcile, denumirile, folosite in cadrul acestui website sunt marci inregistrate ale companiei si/sau colaboratorilor, fiind protejate de catre legile in vigoare.
Marca “CERAMALL” este o marca inregistrata si este detinuta de catre SC “CERAMALL” S.R.L. Domeniul acestui website este detinut de catre SC “CERAMALL” S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa la SC “CERAMALL” S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre “CERAMALL”.

Garantii

Website-ul este furnizat de catre SC “CERAMALL” S.R.L. sub forma sa actuala pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” fara nici un tip de garantii, exprimate sau interpretate. Compania noastra nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la noi sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, iar compania noastra nu raspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Compania noastra nu raspunde de omisiunile sau erorile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Compania nu garanteaza pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul cand acestea sunt inscrise pe site sau cand sunt actualizate diverse pagini ale site-ului.

Produse

Doar persoanele peste 18 ani pot comanda de pe acest website. Specificatiile produselor disponibile pe website sunt mentionate in pagina fiecarui produs disponibil. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat sau pot avea stoc limitat, compania nu este obligata sa anunte clientul de stocul disponibil in timp real. Unele produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment - compania nu este obligata sa anunte clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

Orice comanda care depaseste un anumit total valoric al produselor comandate beneficiaza de transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru orice comanda cumparatorul este informat de pragul valoric care trebuie depasit pentru a beneficia de transport gratuit. Oricand acest prag valoric poate fi modificat. Nicio modificare nu se aplica retroactiv la comenzile deja plasate sau in curs de plasare.

Comunicare

Telefonica  -Angajatii nostri pot prelua oricand comunicarile vizitatorilor website-ului www.ceramall.ro la telefon. Puteti suna oricand, in timpul programului de lucru, pentru a vi se raspunde la intrebari legate de oferta prezentata pe website. Compania noastra nu este responsabila pentru omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei sau ale vizitatorului.


Prin e-mail –Orice comunicare prin e-mail- [email protected] este preluata si procesata de catre angajatii societatii noastre. Compania nu este responsabila pentru intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei.

Comanda produsele -Comenzile de produse pot fi plasate doar in cadrul website-ului (online), prin aplicatia dedicata pas cu pas in modulul cos de cumparaturi si trebuie sa:

 • cititi specificatiile, descrierea produsului, pretul si disponibilitatea lui;

 • alegeti produsul dorit;

 • daca este produsul potrivit, adaugati produsul in cos;

In acest punct puteti finaliza comanda:

 • alegeti beneficiarul (titularul) pentru facturare, dupa caz: pe persoana fizica/juridica;

 • completati datele de facturare si de livrare ale Dvs.si/sau persoana fizica/juridica/ONG;

 • selectati metoda de plata (transfer bancar sau plata cu card online);

 • revizuiti comanda la nivel de produse comandate, pret, taxe;

 • apasati butonul "Trimite Comanda".

Daca apasati acest buton inseamna ca acceptati existenta unei tranzactii financiare intre Dvs.si compania noastra. NU veti putea plasa comanda decat daca veti bifa casuta de confirmare,prin care va dati acordul explicit ca ati citit Termenii si Conditiile de utilizare generale si specifice, ce se constituie in Contract comercial la distanta si care este valabil pana la incheierea livrarii in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Dupa ce veti citi cu atentie acesti Termeni si Conditii (generali si specifici) trebuie sa bifati casuta dedicata. Prin bifare va dati acordul ca ati inteles si sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile noastre. In caz contrar nu se poate finaliza procedura de cumparare, conform legislatiei in vigoare ce statueaza legalitatea tranzactiilor comerciale, asa cum sunt ele prevazute in Codul fiscal.

Prin trimiterea comenzii luati la cunostinta si recunoasteti în mod explicit ca aceasta comanda implica o obligatie de a plati valoarea comenzii catre “CERAMALL”.Veti primi un e-mail de instiintare ca a fost inregistrata comanda plasata.Clientul are obligatia ca dupa primirea informarii de inregistrare de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. 

Compania nu este responsabila pentru intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, adrese de livrare sau de email completate in eronat de client, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a companiei.

In anumite cazuri, operatorii nostri va pot contacta telefonic pentru confirmarea comenzii plasate sau pentru a va pune la dispozitie Informatii fiscale legate de comanda plasata, factura intocmita si altele reglementate prin lege. In cazul in care comanda este procesata si pregatita pentru livrare veti primi un email/sms cu informarea acestui status.

Livrare

Livrare- Efectuam livrari in 3-15 zile de la confirmarea platii pentru produse nepersonalizate si care sunt in stoc la companie si/sau stoc furnizor si 15-30 zile pentru produse personalizate, in functie de complexitatea specificatiilor personalizate, in conditiile enuntate mai jos:

 • comanda sa fie primita/confirmata si achitata prin transfer bancar sau plata online prin card, pana la orele 11:00;

 • livrarile se pot efectua in functie de programul tranportatorului, de luni pana vineri.
  orele de livrare nu pot fi garantate, depinzand unilateral de transportator;

 • datele de livrare, facturare si de contact sa fie complete si corecte;

 • se poate opta si pentru optiunea de ridicare personala si/sau folosirea unui alt transportator din contul personal;

 • dupa caz, livrarea poate fi gratuita daca intruneste conditiile afisate pe www.ceramall.ro si/sau contracost. Detaliile vor fi furnizate de catre companie catre comparator inainte de finalizarea tranzactiei.

Datele Dvs.cu caracter personal completate in formularul de plasare a comenzii vor fi utilizate doar cu scopul intocmirii facturii fiscale, a chitantei doveditoare de plata si a datelor logistice de livrare a comenzii.

In orice alt scop va solicitam acordul intr-o alta sectiune a website-ului din cadrul contului inregistrat de Dvs.care se realizeaza doar prin bifarea unei casute specifice. Oricand aceasta confirmare de prelucrare a datelor personale in alte scopuri decat cele prevazute de lege poate fi revocata de catre client, unilateral, prin debifarea casutei din sectiunea respective.

Timp de livrare -Facem eforturi pentru a respecta timpii de livrare, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In astfel de situatii se va incerca o noua livrare la o alta data, mentinandu-se legatura cu Dvs.in calitate de client.

Va rugam sa ne oferiti datele de livrare si contact corecte si complete, pentru a nu intarzia livrarea. Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora/in perioade foarte aglomerate etc., motiv pentru care veti fi informat telefonic sau prin email despre acest aspect.

CERAMALL” nu va fi in niciun fel responsabila pentru anumite pierderi ale clientului datorita amanarii sau anularii unor livrari din partea noastra.

Tarife de livrare - Tarifele de livrare sunt specificate in mod clar in cadrul plasarii comenzii. Tariful de transport este afisat in cadrul fiecarei comenzi in parte.

Riscuri de livrare -In cazul refuzului de primire, “CERAMALL”nu raspunde cu privire la o noua data de livrare, ea urmand a fi stabilita de comun acord intre parti cu achitarea contravalorii transportului, de catre client. Compania noastra va face toate demersurile necesare pentru a comunica catre client situatia ce ia nastere in urma refuzului de primire al comenzii de catre destinatar in vederea solutionarii acesteia in masura posibilitatilor.

Destinatarul produselor poate fi contactat telefonic sau prin SMS inaintea livrarii, pentru stabilirea traseului de distributie. Destinatarului nu i se va comunica in avans ce anume urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de "comanda".

Compania noastra nu raspunde daca livrarea nu poate fi efectuata datorita informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben/cod rosu/cod portocaliu), acces limitat la adresa, perioade foarte aglomerate.

Va oferim detaliile referitoare la statusul unei livrari daca ne solicitati si facem tot posibilul pentru a facilita livrarea comenzilor. Solicitarea poate fi telefonica (+40 (372) 533 333) sau prin email, la adresa urmatoare:[email protected].

In cazul in care clientul anuleaza comanda, dupa mai mult de 12 ore de la plasarea acesteia sau refuza sa primeasca comanda in momentul contactarii de catre transportator in vederea livrarii sau este imposibil sa se efectueze livrarea din vina exclusiva a clientului, clientul prin acceptarea acestor termeni si conditii este de acord sa renunte la pretentia de a i se returna suma platita pentru respectiva comanda, intelegand sa achite aceasta suma (intreagul pret al comenzii) companiei noastre cu titlu de daune interese cu titlu de despagubire.

Plata -Achitarea pretului pentru orice comanda plasata online se poate efectua doar prin transfer bancar (ordin de plata) in avans sau prin plata online cu card. Achitarea pretului pentru produsele personalizate cu elemente stabilite unilateral de dvs se va realiza tot prin transfer bancar in baza facturii proforma emise de compania noastra. Personalizarea produselor din comanda se va realiza dupa confirmarea platii in contul companiei noastre.

 • La momentul plasarii comenzii, puteti alege metoda de plata Plata Online prin card bancar, iar dupa finalizarea comenzii veti fi redirectat catre serverul securizat pentru plata (dupa apasarea butonului “Trimite Comanda”). Introduceti cu atentie datele cardului si urmariti mesajele de pe ecran. Asigurati-va ca ultimul mesaj este de confirmare a platii efectuate si nu este un mesaj de eroare a efectuarii platii. Comanda va intra in prelucrare in momentul in care exista confirmarea efectuarii cu succes a platii cu card bancar.

 • Transferul bancar este o plata prin banca - O.P. (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care aveti deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiteti dovada acesteia prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Dupa validarea dovezii de plata, departamentul financiar va integra comanda spre prelucrare.

 • Datele companiei noastre pentru efectuarea platii sunt:

Nume: SC“CERAMALL” S.R.L

Sediul: Romania, mun. Bucuresti bulevardul Timisoara 80 B sector 6

CUI:RO34435638

Nr. Reg. Com:J40/5169/2015

IBAN: RO26INGB 0000 9999 0934 5619

Banca: ING BANK.

 • Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. Compania noastra este platitoare de TVA. Comanda de articole conform specificatiilor mentionate de client, plasata pe website se achita inainte, in conditiile mentionate. Compania noastra va emite catre client o factura pentru bunurile si/sau serviciile livrate/prestate, iar obligatia clientului este doar de a furnizea informatii necesare emiterii facturii. Factura fiscala se emite pe numele platitorului (persoana fizica/juridical/ONG). Conform Codului fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii", si "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice". Nu ne asumam raspunderea de a va pune la dispozitie factura fizica, ci doar in format electronic prin orice modalitate.Doar la solicitarea clientului, compania noastra va poate trimite factura fizica in termen de 10 zile de la emitere sau prin curierat cu plata la Dvs.- destinatar oriunde in Romania.

Ordonanta de urgenta 34/2014, republicata.

Produsele personalizate nu se returneaza.Produsele sunt personalizate la cerere conform specificatiilor de personalizare prezentate de Dvs.- consumator, in baza comenzii ferme plasata de Dvs. in momentul plasarii comenzii admiteti ca ati luat la cunoastinta ca produsele continute in aceasta comanda intra la categoriile de exceptii conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, art. 16. Litc) Produsele personalizate sunt exceptate de la dreptul de retragere/retur prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale.

Inlocuirea produsului, reclamatii, anulare comanda

In cazul in care produsul primit nu este conform cu specificatiile tehnice de pe site sau acesta prezinta defecte de fabricatie, se va inlocui cu un produs alternativ conform specificatiilor. Daca se convine inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump. Nu se admite inlocuirea cu un produs mai ieftin.

Consumatorul va returna produsul neconform sau cu defect de fabricatie, pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de compania noastra.

Orice reclamatie trebuie comunicata pe adresa de e-mail [email protected]. Aceasta trebuie sa cuprinda datele de identificare ale Dvs. - client care reclamati, poze doveditoare ale produsului, dar si detaliile de contact (telefon si/sau adresa de e-mail, numarul comenzii).

O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 1 zi calendaristica de la primirea comenzii. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 15 zile.

Anulareaoricarei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa comunicata la adresa de email -[email protected] in cel mult 12 ore de la plasarea acesteia.

Compania noastra isi rezerva dreptul de a anula o comanda si urmeaza sa va anunte de aceasta schimbare in maxim 12 ore de la primirea acesteia.

Despagubiri, modificari

Tinand cont de fapul ca toate comenzile (personalizate sau nepersonalizate) sunt platite in avans, in cazul in care Dvs. - client anulati comanda dupa termenul mai sus mentionat, de maxim 12 ore de la plasarea acesteia, compania noastra va considera suma de bani platita drept despagubire pentru pierderea pricinuita de executia unor produse personalizate care nu mai pot fi revandute si alte cheltuieli ocazionate de logistica, productie, livrare etc. si nu mai este obligata sa returneze nicio suma de bani.

Acceptarea termenilor si conditiilor din prezenta sectiune sunteti de acord cu aceasta politica de despagubire practicata de compania noastra

Dvs. - client veti primi doar prin e-mail confirmarea unei comenzi prin sistemul website-ului, impreuna cu un numar unic de comanda. In acest sens aveti obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a sesiza angajatii nostril daca sesizati erori in informatii. Sesizare se va face prin e-mail/telefonic, mentionand numarul de comanda.

Orice modificare in cadrul comenzii survenita din partea noastra, angajatii companiei va vor comunica prin email/telefonic, pentru ca Dvs. sa va puteti exprima acordul si comanda sa poata fi procesata/pregatita/livrata sau dezacordul, caz in care comanda se anuleaza.

Daca Dvs. - client sau o alta persoana nu sunteti la adresa indicata, incercam o noua livrare in cursul aceleeasi zile, in cazul in care traseul transportatorului permite sau vom incerca o noua livrare a doua zi daca de asemenea traseul transportatorului permite.

Daca dupa cele 2 incercari livrarea nu este posibila sau au trecut 10 zile de la prima livrare nereusita, atunci dvs.- client va exprimati acordul expres de renuntare la comanda si la intreaga suma de bani achitata.

In situatia in care comanda este livrata, sub semnatura, Dvs.- client sau unei alte persoane de la adresa indicata, la termenul agreat de noi, partile, atunci compania noastra este exonerata de orice penalitati sau despagubiri.

Cesiune, standarde

Compania noastra poate cesiona si / sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea clientului, nefiind necesar acordul Dvs., dar vom ramane responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

Compania va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile, in scopul respectarii clauzelor contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea sau livrarea produselor.

Clientul trebuie sa inteleaga ca standardele de fabricatie a produselor comercializate pe site-ul www.ceramall.ro sunt conforme cu legislatiile in vigoare. In particular, in conformitate cu normele legale, pentru gresie si faianta fiecare produs poate:

 • Sa aiba abateri de la dimensiunile indicate pe site in intervalul procentual +/- admisibil.

 • Sa aiba tonuri de culoare diferite pentru acelasi model de produs, daca fac obiectul unor loturi diferite de productie.

 • In cazul in care, clientul doreste sa monteze produsele achizitionate intr-un singur spatiu, trebuie sa anunte vanzatorul despre necesitatea unui lot de produs cu acelasi ton de culoare pentru toata cantitatea.

Astfel, clientul trebuie sa inteleaga pentru comenzi repetate, adica comenzi realizate de mai multe pentru acelasi tip de produs, poate primi sau i se poate livra/pot livra produse cu aceeasi denumire si eticheta, dar care sa difere ca calibru/dimensiune si nuanta culorii -anume din cauza procedeelor si normelor de productie.

Denuntare unilaterala de catre SC “CERAMALL” S.R.L. 

In cazul in care Dvs.- client intarziati din culpa exclusive, sa achitati produsele solicitate in termen de 12 ore de la plasarea comenzii, din orice motiv (lipsa disponibil in banca, esuare plata online cu card, card expirat, lipsa conexiune internet etc) compania noastra isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul si de a anula commanda Dvs., in orice moment.

În calitate de client nu puteti denunta unilateral contractul defurnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor s-au degradat sau deteriorat.

Limitarea raspunderii

Compania nu poate fi tinuta responsabila pentru daune de niciun fel, pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societatea noastra a oricareia din obligatiile noastre conform comenzii si nici pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

Compania noastra nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul, de orice fel, al site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Dvs- client. Vom face toate eforturile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Nu oferim niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul site-ului si in nici o situatie nu putem fi facuti raspunzatori pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al continutului de pe site.

Dvs.- client intelegeti si acceptati ca furnizarea produselor/serviciilor poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt disponibile”, iar Dvs- client folositi aceste servicii pe raspunderea Dvs.In concluzie,compania noastra nu poate fi trasa la raspundere cu privire la nicio informatie si date cuprinse in continutu lsite-ului, inclusiv dar nu numai, cele privind imaginile, textul sau orice alta activitate legata de utilizarea.

Prin plasarea comenzii Dvs.- client acceptati ca suntem absolviti de orice raspundere in eventualitatea producerii unei intreruperi, opriri, disfunctionalitati, ingreunari sau erori in functionarea site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel. De asemenea intelegeti si acceptati ca suntem absolviti de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea continutului site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta. Dvs. - client intelegeti si acceptati ca societatea noastra este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site, dar si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. Compania noastra nu este raspunzatoare pentru daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre Dvs.-client. Dvs.-client sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre Dvs.a site-ului si sunteti de acord si raspunzator pentru orice alte decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

Expedierea si Transportul

In cazul in care la plasarea comenzii Dvs.- client nu specificati altfel,transportul produselor cade in sarcina Dvs.- cumparator care veti utiliza mijloace de transport corespunzatoare si raspundeti pentru eventualele lipsuri cantitative sau deprecierii calitative pe timpul transportului. Riscurile se transmit de la compania noastra la Dvs.- cumparator la data predarii produselor. Documente ce vor insoti marfa : factura si la cerere alte act de ex. certificate de calitate -declaratii tehnice- etc.

In cazul in care compania nostra, in calitate de vanzatoare este responsabila de transportul marfurilor, prin conditia de livrare agreata si transmisa prin Comanda, suntem obligata sa pastram intacta starea produselor/marfurilor pe timpul transportului si raspundem de eventuale lipsuri cantitative sau deprecieri calitative aparute pe timpul transportului. Riscurile se transmit de la compania noastra vanzatoare la Dvs.- cumparator la momentul predarii produselor/marfurilor.

Consultanta

In eventualitatea solicitarii de catre Dvs. - client de servicii de consultanta privind personalizarea produselor, compania noastra, in calitate de consilier, are dreptul sa va factureze acest servicii separate. Dvs. - client prin confirmarea si achitarea pretului ofertat sunteti de acord cu propunerea facuta de noi si intelegeti ca obligatia de plata se face in avans prin Tranfer bancar (O.P. sau internet banking), iarprodusele/articolele supuse personalizarii prin aplicarea serviciilor noastre nu sunt returnabile.

Forta majora, legea aplicabila, diverse prevederi

Nici una din parti nu suntem raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor noastre contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Prezentul contract este supus legislatiei romane in vigoare. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Daca una sau mai multe prevederi din continutul termenilor si conditiilor sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si partile se vor stradui de comun acord sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul legii.

Compania noastra si Dvs. - client suntem independenti si nici uneia din noi, partile nu ni se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Scrierea de review-uri, comentari, intrebari si raspunsuri

Orice scriere de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Dvs.- Utilizator/Client/Cumparator, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu si pot fi inscrise atat cele pozitive, cat si negative.

Imediat ce inregistrati un anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe site,in calitate de Utilizatori/Clienti/Cumparatori acordati companiei noastre in calitate de vanzatoare o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si ne da dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Orice Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii unui Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa se refere decat la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, si sa evite informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul in care s-a desfasurat comanda;

 • sa scrie doar in limba romana, cu folosirea unor cuvinte sau expresii care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv: mouse, notebook etc;

 • sa utilizati un limbaj neofensator, corespunzator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

 • sa asigurati incadrarea corecta a continutului introdus pe site astfel: orice intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;

 • sa va asigurati ca informatiile introduse de Dvs. sunt corecte, neinselatoare, realiste si in conformitate cu legile aplicabile si sa respectati astfel si drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

 • sa folositi aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

 • sa nu furnizati sau sa solicitati, in niciun mod, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

 • sa nu incercati fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrieti Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

 • sa nu utilizati Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul.

Aveti posibilitatea ca in momentul inscrierii unui Review, sa adaugati si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. In acest fel un-Review insotit de un-Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, la fel cum un-Review insotit de un-Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Orice Utilizator/Client/Cumparator ce inscrie Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

 • aceste fisiere vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, cu asigurarea in prealabil asupra faptului ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

 • fisierele incarcate nu trebuie sa contina violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice;

 • fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de nici o alta persoana;

De indata ce un-Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre compania noastra pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile din prezenta sectiune. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre compania noastra.

In situatia in care compania noastra constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, ne rezervam dreptul de a suspenda posibilitatea Dvs. Utilizator/Client/Cumparator de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.