Despre Ceramall

MISIUNE 

Vrem ca fiecare persoană să își poată amenaja o locuință confortabilă, din acest motiv oferim produse din gresie și faianță de cea mai bună calitate la prețuri rezonabile. Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener de încredere, un partener care livrează servicii profesionale în mod eficient care salvează timp și bani pe de o parte dar și oferă cele mai bune soluții în materie de gresie și faianță dar și design interior. 

 

VIZIUNE 

Viziunea CERAMALL  este de a deveni prima alegere a familiilor clienţilor noştri pentru a își amenja o locuință confortabilă – oferindu-le sfaturi, produse (gresie, faianță, laminat, parchet laminat) dar și soluții de design interior astfel încât să fie peste așteptările lor. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri - designeri, arhitecți, birouri de design interior, companii de construcţii - oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie în procurarea gresiei și faianței pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi. 

 

VALORI 

  • Profesionalism- o atitudine responsabilă, eficientă, construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei.
  • Orientare către client - găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consiliere profesionistă adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de produsele noastre.
  • Eficienţă - Promovarea unei atitudini corecte faţă de clienţii CERAMALL – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor şi fiindu-le respectate timpul şi preferinţele personale.
  • Pro-activitate -abilitatea de implicare a fiecărui angajat în parte dar și a efortului întregii echipe în dezvoltarea companiei astfel încât să fie creată o atmosfera caldă, familiară pentru fiecare client care vizitează CERAMALL .
  • Spirit de echipă - Angajaţii noştri contribuie la valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa ca factori principali în atingerea succesului. Totodata, principalele valori aflate la baza îndeplinirii activităţii noastre profesionale sunt integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea, competenţa profesională, confidenţialitatea, transparenţa, dinamismul şi inovaţia. Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei CERAMALL. Toți pentru unul și unul pentru toți!
 
CERAMALL - distribuitor de gresie și faianță în București, România
 
 
"CERAMALL" SRL
CIF: RO 34435638
Nr. Reg. Com.: J40/5169/2015