ce gresie se poarta

Ai înțeles că interiorul tău are nevoie de-o schimbare și te-ai apucat de renovare? Gresia este una dintre cele mai actuale tendințe în 2023, atât pentru podea, cât și pentru pereți. Revin culorile, textura devine din ce în ce mai importantă, iar dimensiunile mari adaugă profunzime oricărui spațiu. Citește în continuare și află ce culori de gresie se poartă în 2023, ce gresie se pune în baie și unde găsești cele mai noi tendințe la prețuri accesibile în România.

Tendințe în materie de gresie 2023

Culori deschise

tendinte in gresie 2023 culori deschise

Tendințele în designul casei vin și pleacă, dar un lucru este cert: culoarea persistă mereu. În acest an, nuanțele sau extins, iargresia deschisă laculoare este la mare căutare.Culori gresie precum albastru, verde, roșu sau galben, aduc un strop de prospețime și energie în spațiile interioare. Aceste nuanțe vibrante pot fi utilizate atât pe pereți, cât și pe podea, oferind un accent puternic și o notă de originalitate în orice încăpere.

În cazul în care vrei ceva deosebit, dar îți este frică de prea multă culoare, poți combina clasicul gri cu o nuanță ceva mai excentrică. Vezi mai jos câteva exemple dece culori se asortează cu gri deschis:

  • albastru
  • verde
  • roz
  • bej

Consultă catalogul deculori de baie și bucătărie pe site și alege nuanțele preferate. Ai nevoie de ajutor? Hai să găsim împreună2 culori care se potrivesc pentru a crea un aspect modern și impresionant pentru interiorul tău. 

Gresie la scară largă

gresie de dimensiuni mari

Gresia de dimensiuni mari, 60x60 sau 60x120, este versiunea perfectă pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare în baie, bucătărie, living sau chiar terase. Acest tip de gresie a prins popularitate în ultimii ani și rămâne actual datorită liniilor minime de chituire și imaginii complexe create. Gresia de dimensiuni mari care reflecta eleganța plăcii de marmură sau piatră este o opțiune versatilă atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale. Prin urmare, dacă ești cointeresat în crearea unui design atrăgător și clasic, care va rezista testului timpului, gresia la scară largă este opțiunea perfectă.

Gresia marmură și piatră naturală

gresia marmura si piatra naturala

Tehnologia de producție a gresiei s-a îmbunătățit considerabil în ultimul deceniu. Astfel,  gresia de tip marmură sau piatră naturală arată mai realist ca niciodată. Fiecare nerv și detaliu este extrem de bine definit, ceea ce oferă o poziție de vârf în tendințele gresiei pentru baie în 2023.

Gresia de tip Onix

gresia de tip onix

Gresia cu aspect de onix este perfectă pentru a crea un spațiu luminos și luxos în casa ta. Acest model de piatră semiprețioasă poate fi găsită într-o varietate de culori: negru, roz, verde, alb și nu ar trebui confundată cu marmura.

Colecții în trend la CeraMall

CeraMall îți pune la dispoziție ultimele tendințe în materie de gresie, faianță și klinker pentru a oferi casei tale o atmosferă confortabilă, modernă și primitoare. Printre cele mai populare colecții se numără:

Ce nu se mai poartă în materie de gresie?

Fii atent la gresia cu printuri florale, formele canelate și cele cu tematică culturală atunci când vine vorba de amenajarea unui spațiu locativ închis. Acestea pot încărca interiorul și pot crea un efect de micșorare a spațiului, dacă nu sunt combinate corect.

Unde găsești cel mai bun preț la gresie în România?

Ești în căutarea ultimelor tendințe în materie de gresie și faianță? Atunci te așteptăm la CeraMall pe adresa: București, str. Timisoara 80 B (intrarea din Valea Cascadelor). Aici găsești o varietate de stiluri, dimensiuni și culori de gresie și faianță pentru baie, bucătărie sau chiar spațiu exterior. Vino direct în magazin sau comandă online și economisește timpul.

FAQs

În acest an, culorile calde și deschise sunt la mare căutare. La CeraMall găsești o diversitate de culori, printre care:

  • imitație marmură
  • albastru
  • verde
  • roșu
  • roz
  • maro
  • bej
  • gri ș.a.

Printre cele mai actuale tipuri și stiluri de gresie în 2023 se numără:

  • gresia de dimensiuni mari (în special 60x60 și 60x120)
  • gresia cu aspect de lemn
  • gresia colorată
  • gresia cu aspect de marmură și piatră naturală
  • gresia de tip Onix
  • gresia cu tonuri de teracotă.

Alege culori deschise sau oasortare gresie cu faianță din două sau mai multe nuanțe pentru un aspect clasic și original pentru baia ta. 

CeraMall - depozit de gresie și faianță la preț MIC. Vino direct în magazin sau comandă online pe ceramall.ro.