Placi exterioare 2 cm

Daca va ganditi sa va amenajati o zona in aer liber, eleganta si atragatoare, care sa completeze cu succes orice stil arhitectural, dar care sa prezinte si avantajele tehnice adaugate ale plăcilor din portelan, atunciplacile de portelan pentru exterior de 2 CM reprezinta alegerea perfecta pentru dvs. Va invitam sa cititi articolul urmator, pentru a afla mai multe despre acest produs arhitectural inovator.

Ce sunt placile de portelan exterioare de 2 cm?

Placile de portelan exterioare de 2 cm, reprezinta o categorie de produse relativ noua, care a fost adaugata placilor pentru exterior si care au devenit rapid una dintre cele mai potrivite optiuni de pardoseala exterioara disponibile, datorita calitatii remarcabile de a integra toate avantajele estetice si tehnice ale podelelor din portelan interior in peisajul dvs. exterior. Placile de portelan exterioare de 2 cm, sunt realizate special pentru exterior si, asa cum sugereaza si numele, au o grosime de 2 cm sau 20 mm. Printre principalele caracteristici, se numara: impermeabilitatea, rezistenta mare la tractiune, sarcini si solicitari. Mai mult, placile de portelan exterior de 2 cm sunt usor de instalat si nu necesita intretinere regulata (etansare sau curatare), spre deosebire de alte tipuri de placi exterioare. 

De ce sa alegeti placi de porțelan 2 CM pentru amenajarea zonelor exterioare?

Placile din portelan sunt, fara indoiala, o alternativa tot mai populara la piatra naturala si placile ceramice, fiind incredibil de rezistente si cu o intretinere foarte redusa. Tehnologiile moderne de fabricatie aduc o gama practic nelimitata de modele, culori, forme si dimensiuni posibile pentru spatiile interioare, iar acum aceasta tehnologie se muta in spatii exterioare, pentru a permite posibilitatea de a crea continuitate vizuala neintrerupta. Fara a se limita la anumite stiluri de design, cum o fac pavele traditionale de beton si piatra, placile de portelan exterioare de 2 CM ofera o sursa nesfarsita de inspiratie pentru proiectul dvs. de exterior.

Mai jos sunt cateva aspecte care fac ca aceste placi sa iasa in evidenta in nisa lor:

  1. Versatilitate

Placile de portelan de 20 mm sunt o solutie inovatoare foarte versatila datorita numeroaselor posibilitati de asezare pe care le ofera. Aparitia unei grosimi de 20 mm permite ca, indiferent de suprafata pe care trebuie asezata, sa existe un sistem de asezare potrivit: pot fi asezate direct pe iarba, pietris sau nisip, obtinand un spatiu imediat utilizabil, pot fi instalate pe suporturi reglabile sau fixe pentru a obtine o pardoseala suprainaltata ce rezolva probleme de planeitate si ofera acces la cabluri electrice, sau conducte, sau, pot fi instalate in mod traditional, cu adezivi, pe placa de beton. Astfel creste rapiditatea timpului de asezare, precum si reducerea costurilor fortei de munca.

  1. Rezistenta indelungata

Incredibil de rezistente, cu o absorbtie scazuta a apei, rezistente la temperatura, pete, substante chimice si cu un finisaj antiderapant, acestea pot fi utilizate pentru orice zona rezidentiala exterioara, inclusiv balcoane, terase, gradini, imprejurimile piscinei, aleile si locurile de parcare, precum si spatii comerciale si publice, cum ar fi zone de restaurant in aer liber, centre comerciale, trotuare si pasarele, spatii urbane deschise si piete. 

  1. Durabile si usor de intretinut

Spre deosebire de pardoselile traditionale din beton si piatra, placile de portelan exterioare de 2 CM nu necesita nicio ingrijire speciala, precum etansarea. Datorita faptului ca nu sunt afectate de efectele intemperiilor, placile de exterior din portelan de 2 cm, raman intacte din punct de vedere estetic si fizic în conditii dure si, odata cu trecerea timpului, nu veti observa semne de uzura, rupere sau decolorare!

  1. Mobilitate

Daca sunt uscate, placile de portelan exterioare de 2 CM,  pot fi mutate si rearanjate si pot fi folosite temporar pentru evenimente speciale. In functie de instalare, acestea sunt usor de manevrat si inlocuit pentru a permite inspectia si reparatiile membranelor ai a conductelor impermeabile asezate dedesubt.

Si pentru ca fiecare spatiu este diferit, dorim sa va aducem inspiratie si idei pentru a va crea stilul perfect. Va asteptam inshowroomsi online pewww.ceramall.ro cu cele mai noi modele de gresie portelanata si cele mai noi solutii/idei de amenajare a spatiilor interioare si exterioare!

Echipa Ceramall