Riversand Umbra Mozaika Cięta K.4,8X4,8 Półpoler

mozaica
Camera de zi si terasa
Baie
Spatii comerciale
Cod produs 15069
Disponibilitate La comanda
Dimensiune 29.8x29.8 cm
Brand Paradyz Ceramika
Tip mozaica
Culoare gri
Grosime 9 mm
Textura mozaic
Suprafata semilucioasa
Rectificat Da
Portelanata Da
Rezistent la inghet/dezghet Da
Utilizare interior/exterior
buc/Cutie 7
Greutate/Cutie 14 kg
Tara de fabricatie Polonia
Termen estimativ livrare 30 zile
Tonalitate - textura (desene) și o culoare unica pentru fiecare placa ceramica. Compuse ca un intreg , nu fac un desen comun - acesta este rezultatul dorit, oferind camerei un caracter unic su deosebit.
Rezistența la abraziune - PEI 4 - plăcile cu rezistenţă la abraziune PEI 4 se recomandă pe pardoseli supuse unui trafic normal cum ar fi bucătării, holuri sau birouri mici cu un număr redus de personal)
Rezistența la alunecare - R10 - plăci de gresie cu grad de antiderapare R10 ce se recomandă a fi montate în spaţii publice ca: restaurant mari, cabinet medicale sau în băi pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii.
Rectificată - Rectificarea este un procedeu de finisare a placilor ceramice care presupune taierea marginilor placilor si se realizeaza cu masini speciale cu disc diamantat. Rectificarea este o parte a procesului de productie ce se realizeaza dupa scoaterea placilor ceramice din cuptorul de coacere. Aceasta consta in prelucrarea (taierea) marginilor placii, astfel incat muchiile acestora formeaza unghi de 90 grade. Se realizeaza cu scopul obtinerii unor calibre fixe si eliminarii conturului marginal al placii. Procedeul este utilizat in special la gresia portelanata.
Rezistenta la inghet - gresia rezista la diferente de temperatura, inghet–dezghet, deoarece are in compozitie praf de piatra, calcar, quartz, care ii dau o rezistenta sporita.
Suprafata semilucioasa
70,00 lei
7

buc

Produsul se livreaza doar la cutie ( 7 buc = 1 cutie ) la pret total de: 490 lei
/buc
Alexandru Pripa
Consultant vanzari
Alexandru Pripa
Consultant vanzari
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRiversand Umbra Mozaika Cięta K.4,8X4,8 Półpoler
Rating-ul dumneavoastra

Produse din aceeasi colectie