Selva

Camera de zi si terasa

O colecție fascinantă de gresie, inspirată de lemn vechi, acoperit cu mai multe straturi de vopsea și apoi supus unei revitalizări profunde. Evidențierea suplimentară a structurii sale nu numai că ne apropie de originalul nobil, dar, de asemenea, conferă suprafeței parametri excelenti deanti-derapare. Colecției Selva aduce în minte arhitectura vecheși casele de țară, în combinație cutendințele moderne de design interior, care combină obiecte reînnoite cu sticlă și oțel, fapt ce oferă designerilor oportunități ample de a-și exprima ideile în realitate.

1 articol

pe pagina
Setati descendent
 1. SELVA GP ASPHALT
  Placi ceramice pentru pardosea
  Placi ceramice pentru pardosea si perete
  Tonalitate - textura (desene) și o culoare unica pentru fiecare placa ceramica. Compuse ca un intreg , nu fac un desen comun - acesta este rezultatul dorit, oferind camerei un caracter unic su deosebit.
  Rezistența la alunecare - R11 - plăci de gresie cu grad de antiderapare R11 ce se recomandă a fi montateîn zone cu risc mare de alunecare ca: bucătării de cantine şi restaurante, hale de prelucrare a alimentelor, abatoare, ateliere mecanice.
  Rezistenta la inghet - gresia rezista la diferente de temperatura, inghet–dezghet, deoarece are in compozitie praf de piatra, calcar, quartz, care ii dau o rezistenta sporita.
  pereți și pardosea
  SELVA GP ASPHALT

  15x60 cm

  49,00 lei
  /m2

1 articol

pe pagina
Setati descendent
Alexandru Pripa
Consultant vanzari