Burlington Rust Płyta Tarasowa 2.0 59.5x89.5

pereți și pardosea
Camera de zi si terasa
Cod produs 14807
Disponibilitate La comanda
Dimensiune 59.5x89.5 cm
Brand Paradyz Ceramika
Tip gresie
Culoare maro
Grosime 20 mm
Textura piatra
Suprafata mata
Rectificat Da
Portelanata Da
Rezistent la inghet/dezghet Da
Utilizare interior/exterior
m2/Cutie 0.54
Utilizare
Greutate/Cutie 23.44 kg
Tara de fabricatie Polonia
Termen estimativ livrare 30 zile
Placi ceramice pentru pardosea
Placi ceramice pentru pardosea si perete
Tonalitate - textura (desene) și o culoare unica pentru fiecare placa ceramica. Compuse ca un intreg , nu fac un desen comun - acesta este rezultatul dorit, oferind camerei un caracter unic su deosebit.
Rezistența la abraziune - PEI 4 - plăcile cu rezistenţă la abraziune PEI 4 se recomandă pe pardoseli supuse unui trafic normal cum ar fi bucătării, holuri sau birouri mici cu un număr redus de personal)
Rezistența la alunecare - R11 - plăci de gresie cu grad de antiderapare R11 ce se recomandă a fi montateîn zone cu risc mare de alunecare ca: bucătării de cantine şi restaurante, hale de prelucrare a alimentelor, abatoare, ateliere mecanice.
Rectificată - Rectificarea este un procedeu de finisare a placilor ceramice care presupune taierea marginilor placilor si se realizeaza cu masini speciale cu disc diamantat. Rectificarea este o parte a procesului de productie ce se realizeaza dupa scoaterea placilor ceramice din cuptorul de coacere. Aceasta consta in prelucrarea (taierea) marginilor placii, astfel incat muchiile acestora formeaza unghi de 90 grade. Se realizeaza cu scopul obtinerii unor calibre fixe si eliminarii conturului marginal al placii. Procedeul este utilizat in special la gresia portelanata.
Rezistenta la inghet - gresia rezista la diferente de temperatura, inghet–dezghet, deoarece are in compozitie praf de piatra, calcar, quartz, care ii dau o rezistenta sporita.
Suprafata mata
260,00 lei
0.54

m2

Produsul se livreaza doar la cutie ( 0.54 m2 = 1 cutie ) la pret total de: 140.4 lei
/m2
Alexandru Pripa
Consultant vanzari
Alexandru Pripa
Consultant vanzari
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBurlington Rust Płyta Tarasowa 2.0 59.5x89.5
Rating-ul dumneavoastra