Plăci pentru terasă 2.0, Ceramika Paradyz

Plăcile Tarasowe 2.0 de la Ceramika Paradyż sunt colecții de gresie porțelanată, care sunt disponibile în diverse culori și formate. Perfecte pentru terasă și grădină. Ca poteci – plasate direct pe sol, pot fi așezate într-un sistem de terasă ventilată și chiar ca ghivece de flori.

Videoclipul nu afișează toate produsele, așa că puteți afla mai multe despre ofertă pe www.ceramall.ro. Vă invităm!


Burlington Massive Gres 2.0 - 59.5x59.5, 59.5x89.5, 59.5x119.5

Un farmec unic în grădină

Datorită designului care reflectă textura și structura pietrei naturale, plăcile Burlington pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor Dvs. individuale, creând un spațiu original și unic. Dimensiunile lor mari (59,5 x 89,5 cm și 59,5 x 59,5 cm), textura organică, mată și nuanțele discrete (fildeș nisipos, maro și ruginiu, argintiu și bleumarin) se îmbină perfect cu natura, formând un tot întreg coerent. Plăcile de gresie vitrată Burlington pentru terasă, rezistente la îngheț, sunt o combinație de modernitate și practicitate extraordinară, cu tehnica specială de instalare a piedestalului oferind terase ventilate atractive din punct de vedere vizual și poteci permanente în grădină. Înconjurați-vă cu unicitate!


Wetwood Massive Gres 2.0 - 29.5x119.5

Wetwood (Lemn umed) – amintiri dulci de vară

Un vânt blând care se legăna printre vârfurile copacilor, mareele joase care mișcă geamandurile, foșnetul pânzelor desfăcute, un chei ud care relaxează picioarele în timpul unei zile fierbinți – o zi tipică de vară lângă lac. Vrei ca amintirile tale de vacanță să-ți revină în fiecare zi? Vedeți colecția unică de plăci de terasă Wetwood (dimensiuni – 29,5 x 119,5 cm) care va introduce în spațiul Dvs. privat un mix original de efecte (lemn ud, diverse decolorări) și culori (variante disponibile – bej, maro). Datorită grosimii sale de 2 cm, rezistenței înalte la condițiile meteorologice și proprietăților antiderapante, seriile sunt ideale pentru grădină și terasă. Natura universală și instalarea ușoară a plăcilor Wetwood vă permit să creați compoziții neobișnuite folosind piatră naturală, beton, pietriș sau nisip.


Path Massive Gres 2.0 - 59.5x59.5


În armonie cu natura

Colecția de gresie Path Ceramics Paradyż va fi apreciată de pasionații de interioare moderne inspirate din natură. Va fi perfectă pentru cei care vor să se relaxeze după o zi obositoare – departe de zgomotul orașului și de multiplele sarcini zilnice. Nuanțele subtile de gri, tipice pentru pietrele naturale, creează un model dinamic, tonifiat, care amintește de o potecă montană. Datorită marginilor perfect netede, plăcile îndreptate pot fi așezate cu o îmbinare minimă, creând efectul unei suprafețe uniforme. Aceste plăci pot fi asamblate și demontate ușoară. Ele pot fi plasate pe iarbă, pietriș sau nisip fără a utiliza echipamente specializate, servicii profesionale și materiale de construcții suplimentare. Formatul mărit de 59,5 x 59,5 cm subliniază spațiul atât al interiorului, cât și al zonei exterioare care este amenajată. Datorită parametrilor tehnici ridicați obținuți, printre care: grosimea de până la 2 cm, rezistența la temperaturi ridicate și scăzute și o rezistență excelentă, plăcile de gresie Path vor fi perfecte pentru exterior și suprafețele utilizabile, cum ar fi terase, căi de acces pentru garaje, birouri, hoteluri sau restaurante.


Optimal Massive Gres 2.0 – 59.5x59.5 , 59.5x89.5, 59.5x119.5


În armonie cu natura

Imaginați-vă o zi fierbinte, cu aer arid răcorit de o adiere ușoară care vă atinge subtil pielea. Imaginați-vă acea senzație liniștitoare care vă trece prin tot corpul, imaginați-vă că vă bucurați de un moment de relaxare în grădină sau pe terasa de vară printre verdeața liniștitoare și parfumul senzual al florilor. Cu seria unică Optimal, puteți crea un spațiu unic în jurul casei Dvs. – poteci șerpuite înconjurate de conifere, cotloane cochete înconjurate de floră colorată, spații unde vă puteți odihni și relaxa în zilele calde. Obțineți armonia durabilă cu natura cu colecția de plăci de terasă rezistente la îngheț într-un format pătrat de 59,5 x 59,5 cm. Alegeți dintr-o paletă de culori subtile (bej, gri, antracit, grafit) pentru a construi o frumoasă enclavă în grădina Dvs. Plăcile de terasă optime sunt inovatoare datorită tehnicii lor speciale de instalare – piedestalele stabile vă permit să construiți o terasă ventilată, să finisați marginile într-un mod estetic sau să le așezați pe iarbă pentru a crea o zonă de relaxare sau o potecă.