HOME OF STONE, Ceramika Paradyż

Puterea naturii și frumusețea ornamentelor sale.

Modernitate și naturalețe. Strălucirea suprafeței, răcoarea la atingere și frumusețea modelului. Piatră. Bogăția culorii și a desenului. Profunzimea semnificațiilor întinse pe o suprafață perfect netedă. Aceasta este esența înțelegerii moderne a tendințelor. Piatra naturală este o alegere care îți arată cum să-i impresionezi pe ceilalți în orice moment.

Linearstone,Smoothstone,Lightstone,Artstone,Wonderstone,Marvelstone,Elegantstone


Linearstone 59.8x59.8 , 59.8x119.8

Interior însorit îmbibat de atmosferă

Descoperiți confortul excepțional al vieții rafinate și frumoase. Colecția LINEARSTONE a fost inspirată din stâncile naturale, scăldate de soare, de pe coasta portugheză, care amintește de o călătorie romantică în doi. Tonurile bej vor adăuga căldură și rafinament interiorului Dvs., încurajându-vă să trăiți fiecare zi la maximum! Alegeți plăcile care vă vor permite să vă exprimați stilul unic.

Smoothstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

Interioare cu finisaj satinat

Uneori vreți să străluciți într-o sală de bal din palat și alteori vă vine să stați ghemuiți acasă? Colecția SMOOTHSTONE se va adapta armonios nevoilor Dvs.. Alegeți o piatră rafinată, cu un model nisipos și un finisaj satinat delicat, care vă va încânta și vă va inspira să vă urmăriți visele. Colecția SMOOTHSTONE va fi, de asemenea, fundalul perfect pentru culori vii, asezonate de o notă de eleganță rafinată a mozaicurilor cu forme senzuale asemănătoare bijuteriilor.

Lightstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

Seninătatea zilelor de vară

Organizați confortul casei Dvs. pe baze solide. Alegeți colecția LIGHTSTONE și creați interioare frumoase, atemporale, de care vă veți bucura în anii care vin.

Nuanțele universale de bej și gri, care fac aluzie la plajele mediteraneene, creează un mediu plăcut pentru a vă bucura de momente calde și liniștite. Cu plăcile din colecția LIGHTSTONE cu modele subtile, rafinate de piatră, vă puteți proiecta interiorul de vis, unde vă veți simți confortabil și în siguranță. Amenajați-vă un loc pentru o odihnă relaxantă.

Artstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

Eternul negru clasic

Mirosul parfumului picant, sclipirea bijuteriilor și eleganța îmbrăcămintei de seară – colecția ARTSTONE va aduce în casa Dvs. rafinamentul celor mai sofisticate petreceri. Marmura neagră a fost marca celor mai bune gusturi timp de secole, iar „venele” reflectorizante pe un fundal mat introduc un element dinamic.

Combinația contrastantă dintre auriu și negru intens va conferi interiorului o expresie rafinată. Fie că îmbinați plăcile cu textura caldă a lemnului sau griul brut al betonului, ARTSTONE vă va evidenția stilul unic în orice interior.

Wonderstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

Adevărata forță a naturii

Sursa Dvs. de energie zilnică este la îndemână. Inspirată din piatră naturală, colecția WONDERSTONE vă va pregăti pentru orice vă va aduce noua zi. Piatra naturală fină va transforma spațiul într-un loc unde puteți câștiga putere. Alegeți un interior modern, industrial, unde vă veți simți confortabil și sigur.

Marvelstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

Eleganța prinsă într-o piatră

Alegeți culorile întrețesute ale pietrei și redescoperiți eleganța durabilă al marmurei. Colecția MARVELSTONE vă oferă libertatea de a combina subtilitatea tonurilor gri captivante cu expresivitatea modelelor „venelor” albe strălucitoare. Decorat pe gustul Dvs., interiorul va impresiona cu un stil atemporal. Colecția se combină perfect cu lemnul natural, creând un duet sofisticat de frumusețe pură și detalii calde.

Elegantstone 59.8x59.8, 59.8x119.8

O casă plină de strălucire

Creați un interior plin de eleganță durabilă și șic cu colecția ELEGANTSTONE. Nuanțele delicate de alb, care reflectă perfect frumusețea onixului luminos, vor adăuga rafinament oricărei camere.

Tipurile de onix brazilian, uruguayan sau indian au inspirat oamenii să crească spiritual timp de secole. Înconjurați-vă cu energie pozitivă și un sentiment de armonie. Un astfel de interior vă va ajuta să vă limpeziți gândurile și să vă recâștigați puterea.

Colecția ELEGANTSTONE vă va transforma casa într-un refugiu creativ și liniștit, departe de agitația cotidiană.